De winkel

 • Buikspek

   29,00
  Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Buikspek moet je een keer hebben geproefd. Goed en langzaam bereid, heeft dit zoveel smaak! Vraag ons gerust om advies.
 • Ribkarbonade

   6,10
  Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Deze karbonade is wat minder doorregen met vet. Maar dat doet niet af aan de smaak.
 • Hamlappen

   5,40
  Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Heerlijk vlees uit de achterham van het varken. Dit moet je eens proeven.
 • Varkensfilet

   4,40
  Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Deze filet verdient het om kort te bakken en rosé op te dienen. Zo lekker!
 • Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Ribstuk van onze bosvarkens. Heerlijk op een winterse barbeque!
 • Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Deze pompoen moet je in tegenstelling tot de oranje pompoen wel schillen, maar dat is de moeite meer dan waard. Heerlijk zacht, zoet van smaak is dit een pareltje in de pan! We verkopen de pompoen per stuk.
 • Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Pompoenen zijn zeer oude cultuurgewassen, in Midden- en Zuid-Amerika werden al tussen 9000 en 7000 jaar v.Chr. pompoenen verbouwd. In de 16e eeuw werd de pompoen voor het eerst in Europa geïntroduceerd. Er zijn een aantal traditionele gerechten waarin pompoenpuree verwerkt wordt, zoals pompoentaart, pompoensoep en pompoenbrood. Ook de oliehoudende zaden van de pompoen worden geroosterd gegeten als borrelhapje. Naast de oliehoudende zaden zijn ook de jonge steeltoppen en de pompoenbloem eetbaar. In Mexico wordt deze bloem dikwijls in de keuken gebruikt bij de garnering en decoratie van gerechten. De pompoenbloem heeft van nature een zachte smaak en kan voor allerlei doeleinden in de keuken worden gebruikt. In de meeste keukens wordt de pompoenbloem gevuld of voorzien van een deeglaagje alvorens gefrituurd te worden. Wij verkopen pompoenen per stuk.
 • Verkocht door:De Mobiele Gaard
 • Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Nu weet je weer hoe eieren horen te smaken! Verpakt in doosje van 6 eitjes.
 • Word klant bij de Mobiele Gaard

  Vanaf:  2,50 / maand
  Verkocht door:De Mobiele Gaard
  Woon je in de buurt van Zwiep, Barchem of Lochem en wil je heerlijk eten met de smaak van vroeger en het uitzicht van de toekomst? Word dan klant bij De Mobiele Gaard! Wij werken met het systeem van lidmaatschap. Dat verplicht je niet tot een te garanderen aankoopbedrag. Integendeel, je krijgt toegang tot een geïnspireerde groep mede-klanten, wordt op de hoogte gehouden van onze meest verse producten, helpt ons enorm met de administratie en hebt daarom met dit lidmaatschap ook gratis recht op toegang tot een gezellige leden-bijeenkomst ieder jaar. Je kunt per maand lid worden (en weer opzeggen als je wil), of per jaar. Als je voor een heel jaar lid wordt, geven wij je twee maanden cadeau! Je betaalt dan € 25,- in plaats van 30,-. 

Onze winkel is weer open. Vol met verse producten van het Lochemse land. Sluiten